Dance5bFilmvoorstelling "The Lion King"


Live To Travel nodigt alle reisagenten uit op woensdag 07 augustus om 20u00 in Cinema Cameo in Sint-Truiden om samen de nieuwe Disney live-action versie van de film “The Lion King” te komen bekijken.

The Lion King is een musical fantasy-dramafilm geregisseerd door Jon Favreau en geproduceerd door Walt Disney Pictures. Het is een realistische computer-geanimeerde remake van Disney's animatieklassieker uit 1994.

 “Bereid je voor op een reis naar de Afrikaanse Savanne waar een toekomstige koning is geboren.Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte.Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa's broer - en voormalig erfgenaam van de troon - heeft zijn eigen plannen... De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden, zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.”

Engelstalige versie met tweetalige ondertiteling.

Uitnodiging voor reisagent + gezinleden. Enkel geldig voor reiskantoren die de producten van Live To Travel aanbieden en boeken.

Veel plezier en tot dan.

Hakuna Matata !

filmticket (€0,00) - Verkoop gestopt

Einde verkoop

07 augustus 2019, 20:00 - 22:30 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Cinema Cameo
Naamsevest 45
3800 Sint-Truiden

Google maps »