Logo%20bijgesneden%20(2)Uitnodiging Live To Travel Event maandag 08 en 09 oktober 2018


Een avond vol boeiende gesprekken, interessante presentaties en culinair genot in een gezellige omgeving op een uitzonderlijke locatie? Daar kan Live To Travel voor zorgen!

Op maandagavond 8 oktober organiseren we ons jaarlijks event voor onze toegewijde reisagenten en leveranciers in discotheek Carré in Willebroek (gelegen direct aan de A12 centraal tussen Antwerpen en Brussel). Meer dan 50 exposanten uit binnen- en buitenland ( Afrika, Oceanië en Indische Oceaan ) en het voltallige Live to Travel team kunnen niet wachten jullie te ontvangen. Dit is de uitgelezen kans om kennis te maken met wie we zijn, wat we doen en waarom wij de beste keuze zijn voor jouw klant! Maak direct ook kennis met onze 3 nieuwe collega’s op de reservatiedienst : Chiara, Pieter-Jan en Cindy.

De workshop loopt van 17u30 tot 21u00 gevolgd door een speech met alle nieuwigheden bij Live To Travel en de trekking van de tombola. Wij verwennen jullie ondertussen met een lekkere walking dinner en de nodige drankjes. Wie deelneemt aan de workshop maakt zelfs kans om met één van onze vele prachtige reizen naar huis te gaan. Deelnemen aan deze mega-tombola kan tot 20u00.

De locatie is voor velen van ons wat dance-nostalgie, “so put on your dancing shoes” want we eindigen deze avond met een leuk dansfeest, zoals dat hoort in Discotheek Carré.

Schrijf je nu al in voor dit event door je gratis inkomticket te boeken en breng de bevestiging mee op smartphone of afgedrukt!

Voor de reisagenten uit onze noordelijke provincies is het misschien ook interessant om op dinsdag 09 oktober naar het Van der Valk Hotel in Eindhoven Zuid (NL) te gaan waar dezelfde workshop wordt herhaald. Om 16u is hier eerst een opleiding Australië en de workshop loopt van 18u tot 21u, gevolgd door een tombola waar u één van de vele prachtige reizen kan winnen. Vanuit Turnhout is dit trouwens maar 30 minuten rijden tot Eindhoven (Lommel 39 min,  Geel 45 min, Genk 55 min, Bree 39 min, Hasselt 55 min en Antwerpen 60 min) en het hotel ligt direct aan de afrit van de snelweg. Indien interesse, gelieve hiervoor apart te mailen naar mimika@livetotravel.be.

INSCHRIJVING (€0,00)

Einde verkoop

08 oktober 2018, 17:30 - 09 oktober 2018, 00:00 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Carré Willebroek